Finns även som E-bok.

El, elektronik och nätverk ombord är boken för den som på ett pedagogiskt sätt vill lära sig hur elsystem, elektronisk utrustning och marina nätverk fungerar och samverkar ombord på en fritidsbåt.

Boken beskriver ellära på ett grundläggande sätt och hur du installerar nya komponenter samt förbättrar och felsöker i befintlig utrustning. Även om du inte kommer att göra jobbet själv vägleder boken dig för att välja rätt lösning utifrån dina specifika behov.

Faktaboken innehåller övningsuppgifter. För undervisande lärare finns ett lärarmaterial i Powerpoint som beställs direkt av författaren.

Boken är skriven av Jan Sköld som har lång erfarenhet som konstruktör, programmerare och projektledare inom IT området. Jan håller också kurser i ämnet båtelektronik och har praktisk erfarenhet av installationer i fritidsbåtar. Han har även lång erfarenhet av att hålla kurser inom navigation och segling.

El, elektronik och nätverk ombord Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Frågor om boken och beställning av E-boken besvaras av författaren Jan Sköld;  jan.skold(at)sailon.se

Pris 345 kronor. Porto tillkommer med 35 kronor.
E-boken kostar 270 kronor.

Samtliga Fritidsskepparens böcker kan också beställas hos till exempel Akademibokhandeln, Bokus.com, Bryggboden.se , Erlandsons Brygga, Kartbutiken.se, Nautic-center.se, Sailon.se, Seapax.se, SXK webbshop och Vikingyachting.se med flera ställen.

 

Fakta:

Tryckt mars 2023.
Fyrfärg, 116 sidor, vikt 353 gram.
Format 210 x 210 mm.
ISBN nr 978-91-527-1060-9
Utgiven av Lutra Marin AB, författad av Jan Sköld